FRAUSINGS KRYDDERE

Denne opskrift stammer så vidt jeg ved fra en der hedder Frausing. Han var kollega med Arne på det, der dengang hed DTH. Senere blev jeg kollega med Arne hos Mærsk Data. Arne serverede krydderne, vistnok til sin fødselsdag. Jeg har ved flere lejligheder bagt kryddere efter denne opskrift til en hel spejderlejr - "Mulles kryddere".

FRAUSINGS KRYDDERE
3 DL. MÆLK LUNES, 50 GR. GÆR UDRØRES HERI.
85 GR. MELIS
1 ÆG (Arnes notat: 2 kl. 3 æg)
1 TSK. SALT
60 GR. MARGARINE
1 TSK. KARDEMOMME (Mortens notat: mere, måske 2-3 stykker)
MEL EFTER BEHOV, (Mortens notat: ca. 1 KG)
DEJEN MÅ IKKE VÆRE FOR FAST.
FORMES TIL BOLLER (12 STK.) OG HÆVER PÅ PLADEN I 30 MIN.
EFTER 5 MIN. TRYKKES DE LET, FOR IKKE AT BLIVE FOR RUNDE.
BAGES I 15 MIN VED 200. (Arnes notat: 25 min)
PUTTES I FRYSEREN, TAGES FREM AFTENEN FØR DE SKAL BRUGES,
FLÆKKES OG BAGES 10-15 MIN. VED 200.
MANGE HILSNER FRA FRAUSING.

Kommentarer